Projectadvies
Nieuwbouwproject heidestaete
Nieuwbouwproject withoefsche heide
Welkom bij GROUP B kwaliteit in vastgoed!

Uw vastgoedkantoor sinds 1975 ten Noorden van Antwerpen

Ons kantoor is gelegen in Brasschaat en gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden, nieuwbouw, renovatie en projectadvies. 

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

47 jaar tot uw dienst

  

MAAK KENNIS MET ONS KANTOOR

lid van CIB 

Gratis schatting

VRAAG ZE HIER AAN

Nieuws

Eerste asbestdeskundigen leggen succesvol examen af

14 Juli 2022

Vanaf 23 november is het asbestattest verplicht bij de verkoop van een woning. Volgens recente berichtgeving van de OVAM zijn ondertussen 39-kandidaat-asbestdeskundigen geslaagd in hun theoretisch- en praktijkexamen.

Lees meer

Stormloop op studentenkoten loopt uit de hand

03 Mei 2022

De zoektocht naar studentenkoten is in alle Vlaamse studentensteden moeilijker dan ooit. Er is schaarste, de prijzen gaan de hoogte in en het eenvoudige studentenkot maakt plaats voor luxestudio's. Drie getuigenissen. De paasvakantie is nog maar net achter de rug en toch is de zoektocht naar een geschikt kot voor volgend academiejaar al volop bezig

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons