Corona
Projectadvies
Nieuwbouwproject heidestaete
Nieuwbouwproject withoefsche heide
Welkom bij GROUP B kwaliteit in vastgoed!

Uw vastgoedkantoor sinds 1975

Ons kantoor is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden, nieuwbouw, renovatie en projectadvies. 

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

45 jaar tot uw dienst

  

MAAK KENNIS MET ONS KANTOOR

lid van Immoscoop

BEKIJK ALLE VASTGOEDPRIMEURS

Gratis schatting

VRAAG ZE HIER AAN

Nieuws

Vastgoedtip op zondag: Blijft je vastgoedmakelaar beschikbaar?

29 Maart 2020

Daniel Buschman is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren, en het leven in een mede-eigendom.

Lees meer

CIB-Huurbarometer geeft inzicht in huurprijzen

23 Februari 2020

Meten is weten. Maar als het over vastgoed gaat, valt op hoeveel we eigenlijk niét weten. Neem nu de huurprijzen: tot vrij recent kon niemand antwoorden op de vraag hoeveel je ongeveer zou betalen indien je gaat huren. Daarom ontwikkelde CIB Vlaanderen de huurbarometer om zo wél betrouwbare cijfers over de gemiddelde huurprijzen te kunnen geven.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons