Welkom bij GROUP B kwaliteit in vastgoed!
Projectadvies
Nieuwbouwproject heidestaete
Nieuwbouwproject withoefsche heide

Uw vastgoedkantoor sinds 1975 ten Noorden van Antwerpen

Ons kantoor is gelegen in Brasschaat en gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden, nieuwbouw, renovatie en projectadvies. 

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

48 jaar tot uw dienst

 

MAAK KENNIS MET ONS KANTOOR

lid van CIB 

 

Gratis schatting

VRAAG ZE HIER AAN

Nieuws

LENING AFGESLOTEN ALS VERHUURDER? HUUROPBRENGSTEN KUNNEN ALS BEROEPSINKOMSTEN TELLEN

30 November 2023

Wie als verhuurder een lening heeft afgesloten om te verhuren aan particulieren, moet opletten voor de fiscus. De huuropbrengsten kunnen namelijk beschouwd worden als beroepsinkomsten, waardoor verhuurders meer belastingen moeten betalen. Dat blijkt uit een arrest van 9 november van het Grondwettelijk Hof. Kan dit zomaar?

Lees meer

SNEL STIJGENDE RENTE DOET OOK HUURMARKT IN IMPASSE BELANDEN

13 November 2023

De hogere rente heeft niet alleen gevolgen voor de koopmarkt, maar ook voor de private huurmarkt. Zowel projectontwikkelaars, particuliere en professionele verhuurders kijken momenteel de kat uit de boom, waardoor de huurmarkt op slot komt te zitten.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons