Welkom bij GROUP B kwaliteit in vastgoed!
Nieuwbouwproject heidestaete
Nieuwbouwproject withoefsche heide
Projectadvies

Uw vastgoedkantoor sinds 1975

Ons kantoor is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden, nieuwbouw, renovatie en projectadvies. 

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst uw pand te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

44 jaar tot uw dienst

  

MAAK KENNIS MET ONS KANTOOR

lid van Immoscoop

BEKIJK ALLE VASTGOEDPRIMEURS

Gratis schatting

VRAAG ZE HIER AAN

Nieuws

Staar u niet blind op de lage rentevoet voor woonleningen

05 December 2019

De psychologische ondergrens van 1% rente voor een woonlening op twintig jaar is onlangs doorbroken. Dat is een mooie zaak voor de klant, maar betekent meteen ook dat de financiële instelling amper iets aan het woonkrediet verdient. Door de lage rente wenden banken andere methoden aan om het geboden voordeel te recupereren.

Lees meer

1 januari is de kanteldatum

12 Oktober 2019

De Vlaamse regering heeft de losse eindjes van de woonbonus aan elkaar geknoopt. Om te bepalen of je recht hebt op de woonbonus, dan wel op de verlaagde registratierechten, zal gekeken worden naar de datum van het verlijden van de akte. Zo heeft iedereen recht op één van beide, behalve wie nieuwbouw koopt.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons