Sint-Jozef & Leopold

2920 Kalmthout
Uitverkocht

Omschrijving

LEOPOLD
Residentie Leopold heeft alles om u een optimaal wooncomfort te garanderen. De drie villa appartementen beschikken over drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime en lichtrijke leefruimte, een open keuken (inclusief toestellen) en een berging. Ieder appartement biedt u vier zichtkanten aan en heeft twee grote zonneterrassen. De gelijkvloerse woning beschikt over een grote privétuin waardoor u het hele jaar door geniet van een prachtig uitzicht. Daarnaast is er een kelderverdieping met voor elk appartement een individuele berging. Uiteraard gaat de lift tot in de kelderverdieping.

Iedere woning beschikt over een ruime garagebox met automatische poort en een individuele carport.

De drie villa appartementen worden zeer energiezuinig en met de beste kwaliteit afgewerkt. U krijgt binnen een zeer ruim budget de vrije keuze voor het samenstellen van uw eigen droomkeuken en badkamer, de inrichting en de afwerkingsgraad van uw woning. De leveranciers van de keukens en badkamers stellen hun interieurarchitecten ter beschikking en begeleiden u graag in uw keuze.

https://residentie-leopold.be/

SINT-JOZEF
Residentie Sint-Jozef biedt je maximaal wooncomfort aan op maat van jouw gezin. Elke woning beschikt over 1 à 3 slaapkamers, een open keuken (inclusief toestellen), een lichtrijke leefruimte, een ruime badkamer en een berging. De Sint-Jozef appartementen bevinden zich in een half open bebouwing en hebben dus grote ramen langs de zijkant, waardoor je geniet van veel lichtinval. Er is ook een lift aanwezig in het gebouw.

Alle appartementen beschikken over een ruim terras aan de zuidwestkant van het gebouw. De éénslaapkamerappartementen op de eerste en tweede verdieping hebben ook een tweede, kleiner terras aan de voorkant van het gebouw. Het dakappartement beschikt over één grote slaapkamer en een prachtig, riant zonneterras. Ten slotte heeft de gelijkvloerse woning een ruime privétuin waardoor je het hele jaar door geniet van een prachtig uitzicht.

Er worden parkeerplaatsen voorzien achter aan het woonproject. Daarnaast zijn er enkele grote garageboxen met automatische poorten en is er een overdekte fietsenstalling met een elektrisch oplaadpunt.

De zes nieuwbouwappartementen worden zeer energiezuinig en met de beste kwaliteit afgewerkt. Je krijgt binnen een uitgebreid budget de keuze voor de toestellen, de inrichting en de afwerkingsgraad van jouw woning. De leveranciers van de keukens en badkamers stellen hun interieurarchitecten ter beschikking en begeleiden je graag in jouw keuze.

https://residentie-sintjozef.be/

Lees meer

Overzicht

  Opp. Slpk.  Prijs
Gelijkvloerse verd. + tuin - 4013165    Verkocht
Gelijkvloerse verd. + tuin - 4013898    Verkocht
Eerste verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Appartement - 4013175    Verkocht
Appartement - 4013935    Verkocht
Appartement - 4013949    Verkocht
Tweede verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Appartement - 4013203    Verkocht
Appartement - 4013956    Verkocht
Appartement - 4013964    Verkocht
Derde verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Dakappartement - 4013968    Verkocht

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons