Diensten

Nieuwbouw

Wanneer u een duurzaam project wilt realiseren op uw grond, heeft u nood aan begeleiding en advies. Op elke locatie kunnen echter andere maatregelen gelden. Daarom geeft GROUP B projectadvies op maat. Een dienstverlening die moet helpen om projecten structureel en efficiënt aan te pakken. Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoning in Europa voldoen aan de BEN-normen. Er is echter geen reden om zolang te wachten. U kan nu al de nodige stappen zetten naar bijna-energieneutraal bouwen. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie gebruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die wel nog nodig is, wordt grotendeels uit hernieuwbare energiebronnen gehaald met een minimum van 10 kWh/m² op jaarbasis.

Projectbegeleiding begint met na te kijken wat mogelijk is en wat zal worden toegelaten en ook effectief verkoopbaar is, om vervolgens mee uit te stippelen welke partners (architecten, projectontwikkelaars,...) geschikt zijn voor uw project. Ten slotte kan GROUP B de werken opvolgen, de woonsten effectief verkopen en de daaraan gekoppelde administratie in orde brengen.

Naast advies over vraag en aanbod in de vastgoedsector, biedt GROUP B ook juridisch advies, het opstellen van de juiste overeenkomsten, de visualisatie van de projecten, het opmaken en doornemen van lastenboeken, werfopvolging, het organiseren van kijkmomenten op de werf,... aan. GROUP B heeft niet alleen de nodige kennis en ervaring, maar ook voeling met het bouwtechnische aspect. Bij een project worden budget, verkoop en verkoopbaarheid naar voor geschoven.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons