Diensten

Renovatie

Wanneer u een woning gekocht heeft, maar er nog veel renovatiewerk voor de boeg is, helpt GROUP B u om het totaal-renovatieproject tot een goed einde te brengen. Een eerste stap in het renovatieproject is de kennismaking met uw wensen en budget. Tijdens het gesprek kan u aangeven wat u verwacht van de renovatie en kan u alles aan ons overlaten. Zo kunnen wij de renovatie op maat van het begin tot het einde opvolgen.

Indien er voor de werken een architect vereist is, gaat GROUP B samen met hem een volledige opmeting van de woning maken en een bouwkklaar plan voorstellen. Vervolgens kan u samen met de onderaannemers de materialen kiezen en wordt de aannemingsovereenkomst getekend.

Vervolgens staat er een team deskundigen klaar voor de verbouwing aan uw woning. Afbraakwerken waar nodig, versteviging van muren, isolatie en gevelbekleding, elektriciteit, ventielatie en verwarming,... zijn maar een aantal zaken die voor u gedaan worden.

Bij de voorlopige oplevering van de renovatie wordt uw woning in detail bekeken. Ook de EPB-aangifte wordt opgemaakt. Al wat van uw verwacht wordt, is dat u zich thuis voelt in uw nieuwe woning.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons