Diensten

Verhuur

GROUP B is al 48 jaar vertrouwd met de omgeving ten noorden van Antwerpen. De laatste jaren komen er bij de verhuur van een woning veel meer juridische zaken kijken. Onze medewerkers werken nauw samen met advocaten en de beroepsorganisatie die hen bijstaan om de nodige attesten en een correct verhuurcontract te voorzien en staan tevens klaar voor al uw juridische en praktische vragen.

Bij het afsluiten van de bemiddelingsopdracht maken wij een aantal duidelijke afspraken met u. Bovendien bezorgen wij u op regelmatige tijdstippen transparante evaluaties, zodat u weet hoever we met de verhuur staan. Ons gezamenlijk doel is de correcte verhuur van uw woning, zonder dat u zich daarover zorgen hoeft te maken.

Ons aanbod wordt in de kijker gezet op verschillende websites (GROUP B, Immoscoop, Facebook, Instagram, Twitter, Linked-in). Verder plaatsen wij onze panden op wekelijkse basis in verschillende bladen zoals de Brasschaatse Film, de Zondag, Indruk magazine, Koopjesgids,...

Wanneer GROUP B voor uw woning potentiële huurders vindt worden zij begeleid door onze medewerkers. GROUP B neemt de begeleiding en opvolging in handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Onze medewerkers kennen uw woning en weten wat uw wensen zijn. Zo zijn zij de ideale bemiddelaar voor de bezoeken en voor onderhandelingen tussen u en kandidaat-huurders in een later stadium. Bovendien gaan zij de solvabiliteit en geschiktheid van de kandidaat-huurders na.

Nadat de geschikte huurder voor uw woning gevonden is, stelt GROUP B het verhuurcontract op en laat deze ook registreren. Bovendien helpen wij u ook met het overzetten van de meters, regelen wij de plaatsbeschrijving,... Zo bent u, als eigenaar of huurder, zeker dat alels wettelijk in orde is.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons