Diensten

Verkoop

GROUP B is al 48 jaar vertrouwd met de omgeving ten noorden van Antwerpen. De laatste jaren komen er bij de verkoop van een woning veel meer juridische zaken kijken. Onze medewerkers werken nauw samen met advocaten en de beroepsorganisatie die hen bijstaan om de nodige attesten, een correcte overeenkomst en een gratis ongevallenverzekering te voorzien en staan tevens klaar voor al uw juridische en praktische vragen. 

Bij het afsluiten van de bemiddelingsopdracht maken wij een aantal duidelijke afspraken met u. Bovendien bezorgen wij u op regelmatige tijdstippen transparante evaluaties, zodat u weet hoever we met de verkoop staan. Ons gezamenlijk doel is de correcte verkoop van uw woning, zonder dat u zich daarover zorgen hoeft te maken.

Ons aanbod wordt in de kijker gezet op verschillende websites (GROUP B, Immoscoop, Facebook, Instagram, Twitter en Linked-in). Verder plaatsen wij onze panden op wekelijkse basis in verschillende bladen zoals de Brasschaatse Film, De Zondag, Indruk Magazine, Koopjesgids,...

Wanneer GROUP B voor uw woning potentiële kopers vindt worden zij begeleid door onze medewerkers. GROUP B neemt de begeleiding en opvolging in handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Onze medewerkers kennen uw woning en weten wat uw wensen zijn. Zo zijn zij de ideale bemiddelaar voor de bezoeken en de onderhandeling tussen u en kandidaat-kopers in een later stadium.

Nadat de geschikte koper voor uw woning gevonden is, stelt GROUP B de overeenkomst op. Ook na de ondertekening staan wij u nog bij met raad en daad tot en met het verlijden van de notariële akte.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons